donderdag 24 oktober 2013

CV-ketel montage in Zwolle


CV-ketel montage en installatie regio Zwolle en omgeving

"Welldone Installatietechniek, de loodgieterstak van Zonnepanelen Veluwe, is Nefit Comfort dealer in Zwolle en omgeving kan U voorzien in alles op het gebied van verwarming en zonnepanelen. Een van onze specialiteiten is het vervangen van CV-ketels. Wij plaatsen toestellen van de hoogste kwaliteti en zuinigheid om U een energie en kostenbesparende investering te bieden voor minimaal 15 jaar. Dit doen wij met het meest betrouwbare merk Nefit. De ontdekker van de HR-ketel en nog steeds toonaangevens in de markt. Uiteraard kunnen wij op verzoek ook andere merken CV-ketels aanbieden"

Binnenstad Zwolle, Diezerpoort, Wipstrik, Assendorp, Kamperpoort-Veerallee, Poort van Zwolle, Schelle, Westenholte, Stadshagen, Berkum en Holtenbroek
 


Waarom Centrale Verwarming (CV) bij Zonnepanelen Veluwe?


Zonnepanelen Veluwe biedt U middels Welldone Installatietechniek direct de schepste prijs zonder allerlei 'lokkertjes' welke U uiteindelijk toch zelf betaald. Dit betekend géén gratis Ipad, geen gratis Iphone 5, cadeaubon van de Mediamarkt of andere warenhuizen. Geen gratis maanden onderhoud in het vooruitzicht, nee direct een goede prijs. Voelt U zich hier bij prettig neemt U dan contact op met ons, of vraag eventueel rechtstreeks online de beste offerte op.

Compleet geïnstalleerde CV-ketel vanaf € 1299,-...


Online offerte


Direct online online een offerte opvragen op basis van de door U verstrekte gegevens? Klik op onderstaande button:

cvketel zwolle online kopen


http://www.zonnepanelenveluwe.nl/cv-ketel-zwolle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten