donderdag 24 oktober 2013

Waar kan ik voordelig mijn centrale verwarming regelen in Apeldoorn?


"Welldone Installatietechniek, de loodgieterstak van Zonnepanelen Veluwe, is Nefit Comfort dealer in Apeldoorn en omgeving kan U voorzien in alles op het gebied van verwarming en zonnepanelen. Een van onze specialiteiten is het vervangen van CV-ketels. Wij plaatsen toestellen van de hoogste kwaliteti en zuinigheid om U een energie en kostenbesparende investering te bieden voor minimaal 15 jaar. Dit doen wij met het meest betrouwbare merk Nefit. De ontdekker van de HR-ketel en nog steeds toonaangevens in de markt. Uiteraard kunnen wij op verzoek ook andere merken CV-ketels aanbieden."


Waarom Centrale Verwarming (CV) bij Zonnepanelen Veluwe?


Zonnepanelen Veluwe biedt U middels Welldone Installatietechniek direct de schepste prijs zonder allerlei 'lokkertjes' welke U uiteindelijk toch zelf betaald. Dit betekend géén gratis Ipad, geen gratis Iphone 5, cadeaubon van de Mediamarkt of andere warenhuizen. Geen gratis maanden onderhoud in het vooruitzicht, nee direct een goede prijs. Voelt U zich hier bij prettig neemt U dan contact op met ons, of vraag eventueel rechtstreeks online de beste offerte op.


Compleet geïnstalleerde CV-ketel vanaf € 1299,-...


Online offerte


Direct online online een offerte opvragen op basis van de door U verstrekte gegevens? Klik op onderstaande button:


Gratis adviesgesprek of informatie?


Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs kunt U contact opnemen met ons algemene telefoonnumer of middels onderstaande button: 1 opmerking:

  1. Ontluchten is echt een goede manier om veel energie te besparen. Dat is ook nog een goede tip om stroom of gas te sparen.

    BeantwoordenVerwijderen